Viking Prestatie Tocht 2011

Het zit er weer op: De Viking Prestatietocht 2011 is al weer een mooie herinnering.

Van een aantal mensen hebben we al reacties mogen ontvangen, maar wij hopen dat iedereen genoten heeft van de Viking. Wij hebben er als organisatie in ieder geval veel plezier aan beleefd om het evenement op te zetten en kijken er met een goed gevoel op terug.

Volgend jaar weer?
Zoals onze voorzitter Ad van Beurden al meldde, wij zijn alweer vooruit aan het kijken naar de editie voor 2012.

De 50ste editie van de Viking Prestatie Tocht.
Aangezien dit natuurlijk een extra feestelijke jubileumuitgave moet worden gaan wij ons best doen om er iets speciaals van te maken.

Wij zullen de deelnemers aan de editie van 2011 op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de editie voor 2012 middels onze nieuwsbrief en onze website.

De uitslag en hoe het had gemoeten
Onderstaand de volledige uitslag en uitleggen. Dat geeft dan iedereen de gelegenheid om toch nog even rustig na te kijken hoe het had gemoeten.

Uitslag Viking 2011

Uitleg Recreatie Viking 2011

Uitleg Sport Viking 2011

Uitleg Toer Viking 2011

En natuurlijk hopen we dat dit weer voldoende aanleiding is om voor volgend jaar een plan te maken voor weer een betere klassering.

Nog even nagenieten
Waarschijnlijk al wel een impressie gezien tijdens de pauze en de borrel voorafgaand aan de prijsuitreiking, maar fotograaf Nico Bloemendal heeft zijn best gedaan om van iedere deelnemende equipe een mooi plaatje te schieten.

Je vind de foto’s op zijn website: http://bloemendal-fotografie.nl/vikingrit-saab-club-2011/

Vanaf die website bestaat ook de mogelijkheid om foto’s te bestellen. Toch weer een mooie herinnering aan een geslaagde Viking.


Ook Arjan Moerman, bekend van meerdere TC’s, heeft de nodige foto’s gemaakt.

Wij kijken terug op een mooie Viking van 2011.
We hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien bij de Viking Prestatie Tocht 2012!