SHRT-bestuur uitgebreid met nieuw lid!

Zoals voor veel andere organisaties die evenementen organiseren geldt, is ook voor ons als SHRT de afgelopen periode een “bijzondere” periode geweest: Al ruim een jaar geen evenementen georganiseerd, niet of zeer beperkt contact met onze “achterban” en ook zelf niet of nauwelijks aan rally’s rijden toegekomen.

Maar dat betekent niet dat we stil gezeten hebben of dat er niets gebeurt!

Wij zijn druk bezig om te kijken hoe we, als de omstandigheden dat weer toelaten en we elkaar weer kunnen ontmoeten, onze ambities om de rallysport in het algemeen en met Saabjes in het bijzonder te promoten en binnen bereik van een groot publiek te brengen, kunnen gaan vorm geven.

Om dit full speed te kunnen oppakken hebben wij het bestuur uitgebreid met een nieuw lid: namelijk Theun van Lienen. Met deze combinatie van een frisse kijk, nieuwe ideeën en de ervaring die al in het bestuur aanwezig was, gaan we komende periode aan de slag om nieuwe plannen te maken en deze verder uit te werken. Zodra onze plannen concreter zijn, zullen we ons uiteraard weer melden!

Voor nu: blijf gezond, pas goed op je Saabje en maak af en toe een droogritje om de kunst niet helemaal te verleren!

Els Weiler
Voorzitter/Teamcaptain Saab Historic Rallyteam