Na afloop van de Viking, kunnen de “racekwaliteiten” worden getest…

Dit jaar is Gastronomie “De Luifel” in Ruurlo ons “rallyhoofdkwartier” voor de Viking. Naast de mooie ligging en de uitstekende (parkeer)faciliteiten, betekent dit dat we nog een extra “attractie” te bieden hebben.

Onderdeel van “De Luifel” is namelijk ook “Racemania”: een grote zaal met meerdere tot in detail nagebouwde modelracebanen. Ja inderdaad, datgene waar i.i.g. iedere jongen, maar enig meisje vroeger van droomde. De modelracebanen zijn tot in detail nagebouwd, inclusief bijbehorende auto’s (helaas geen Saabs, maar die hebben ook een rallyverleden en geen raceverleden).

Na afloop van de rally zal er gelegenheid zijn om naast gezellig bijkletsen gebruik te maken van de modelracebanen! Daar kan en mag wat tijdens de rally niet mag: namelijk lekker scheuren op tot in detail nagebouwde racebanen, waarbij een keer “uit de bocht vliegen” niet meteen desastreuze gevolgen heeft! Voor wie nieuwsgierig is geworden: kijk op racemania.nl voor meer informatie.

Inschrijven voor de Viking kan tot en met woensdag 6 november en dat doe je hier.