Inschrijving KLK 1 is geopend!

Zoals we eerder hebben laten weten, gaan we in 2019 3 evenementen organiseren en KLK 1 is daar de eerste van.

KLK 1 – 4 mei 2019
Tijdens de KLK bereiden we jullie voor op het rijden van een (klassieker) rally. De ervaring leert dat het voor de meer ervaren equipes een (zeer) welkome voorbereiding en opfriscursus is, waarbij er ook steeds weer nieuwe dingen te leren en uit te proberen zijn. Voor beginnende equipes is een KLK eigenlijk een must als voorbereiding op een rally. Het rijden van rally’s is hartstikke leuk, er komt echter wel het een en ander bij kijken: kaartlezen, puzzelen, samenwerking tussen bestuurder en navigator, tijdschema’s enz.

Joep Wanders zal deze dag de training verzorgen en ook de oefenrit uitzetten. Joep is een zeer bekende en ervaren navigator en uitzetter en bij velen al bekend omdat hij al jaren onze vaste uitzetter is voor de Viking en de SVC.