Verslag/Uitslag KLK2 2018

Zaterdag 20-10-2018 hadden zich weer een (dit keer bescheiden) aantal equipes gemeld in Vianen voor de tweede KLK van dit seizoen. Volgens het vertrouwde recept van ‘s ochtend instructie en alle gelegenheid tot het stellen van vragen, dan een lunch (deze keer verzorgd door onze gastheer van Autoservice van der Veer) in Vianen om daarna het geleerde in de praktijk te gaan brengen met een oefenrit.

De instructie was zoals we gewend zijn van Rutger Kwant, helder, uitvoerig en met alle gelegenheid om vragen te stellen. En de oefenrit was met het ronduit schitterende weer, de mooie omgeving en de nodige leermomenten een hele mooie aanvulling op het ochtendprogramma.. Rutger had ook nu weer zijn reputatie eer aangedaan, want het was opletten van de eerste tot de laatste controle. De meest gemaakte fouten waren dan ook de allereerste controle (niet opschrijven want onderweg naar een punt) en de allerlaatste controle (goed blijven opletten dat je niet tegengesteld reed).

Na de toelichting op de route, hebben wij Rutger bedankt voor deze rit, maar ook alle voorgaande, want Rutger heeft besloten het wat rustiger aan te gaan doen en zal daardoor geen KLK’s meer verzorgen. Wij kijken terug op een heel plezierige samenwerking en wie weet dat we elkaar in de toekomst weer weten te vinden.

Tot slot dank aan Autoservice van der Veer voor de ontvangst en aan de deelnemers voor de gezellige dag!

Op 17 november wordt de Viking 2018 verreden in de omgeving van Papendal: de ideale gelegenheid om het geleerde in de praktijk te gaan brengen! We hopen dan ook de nodige mensen van de KLK terug te zien! Maar ook voor mensen die de KLK gemist hebben en graag aan een rit mee willen doen: er is nog tijd (t/m woensdag 7 november) en ruimte om in te schrijven dus we zien jullie graag in Papendal.

Els Weiler

Voorzitter/Teamcaptain Saab Historic Rallyteam

Uitslag KLK 2