Narijden SVC 2017

Zondag 26 maart hebben Joep en het SHRT-bestuur de route voor de Saab Voorjaars Challenge gecontroleerd. We hebben gecheckt of alle wegen en weggetjes te rijden zijn, of het tijdsschema klopt en hoe het zit met de geplande plaatsen voor de TC’s.
Ook hebben we de bol-pijltrajecten nagereden en alle afstanden nagemeten. Verder hebben we de catering getest en de zalen die we gaan gebruiken geïnspecteerd.

Het was schitterend weer en we hebben genoten van de route en mooie omgeving: een erg afwisselend landschap, lekkere stuurmansweggetjes en genoeg uitdaging voor de navigator! Wij gaan de komende (krappe) 2 weken de laatste aanpassingen verwerken en de allerlaatste puntjes op de i zetten. Jullie hebben nog tot 2 april om je in te schrijven en te zorgen dat je er bij bent!

Graag tot ziens in Cuijk!!