Verslag/Uitslag KLK1 2017

20170318_104611_resized_1Op zaterdag 18 maart was het SHRT te gast bij Saab IJdorff in Achterveld voor de traditionele start van het nieuwe rallyjaar: KLK 1! Met 27 equipes een goed bezette KLK en een mooie mix van nieuwkomers, trouwe meerijders en een aantal oude bekenden die zich na een periode van afwezigheid weer hadden gemeld.

In het ochtenddeel heeft Rutger een uitgebreide instructie gegeven met alle gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens de uitstekend door Gea verzorgde lunch was er gelegenheid tot bij- en napraten om daarna aan het echte werk te gaan beginnen. Je leert het tenslotte pas echt door het gewoon te gaan doen en te ervaren dat alles wat ‘s ochtends tijdens de instructie zo logisch leek in een rijdende en hobbelende auto toch net weer even wat lastiger is. Kort na de start was een regularity in de  route opgenomen, wat zeker voor de beginnende rijders meteen een goede “shake-down” betekende. Maar met slechts 1 equipe die de GTC voorbij is gereden en 1 equipe die er niet langs gekomen is, was ook dit onderdeel voor de meesten prima te doen.

Lees verder >>