SVC 2017: reglement

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen
Om je optimaal voor te kunnen bereiden op de Saab Voorjaars Challenge 2017, is het reglement hieronder te downloaden. Handig om van tevoren te bekijken en te printen, zodat je het tijdens de SVC bij de hand hebt. Tevens kunnen de minder ervaren deelnemers aan een kaartleesrit het document “Hoe overleef ik: een kaartleesrit?” downloaden, vol met praktische tips.

Als oefening voor de SVC én als leuk tijdverdrijf is er een droogrit met het systeem Pijlen Gekleurde Wegen. Het is zeker geen eenvoudige droogrit, lastiger dan bij de echte SVC, maar zeer geschikt om het maken van de constructie te oefenen.

Alle voorbereidingen lopen op rolletjes en we gaan er een mooie rit van maken, met een aantal mooie kaartleessystemen en een hele mooie omgeving.

Inschrijven voor de SVC 2017 kan nog t/m zondag 26 maart.

Tot 9 april!