Viking 2016: Reglement & Droogrit

Ontwerpen_Viking_Logo_2015
Om je optimaal voor te kunnen bereiden op de Viking 2016, is het reglement hieronder te downloaden. Handig om van tevoren te bekijken en te printen, zodat je het tijdens de Viking bij de hand hebt. Tevens kunnen de minder ervaren deelnemers aan een kaartleesrit het document “Hoe overleef ik: een kaartleesrit?” downloaden, vol met praktische tips.

Als oefening voor de Viking én als leuk tijdverdrijf is er een droogrit met het systeem Pijlen Gekleurde Wegen. Het is zeker geen eenvoudige droogrit, lastiger dan bij de echte Viking, maar zeer geschikt om het maken van de constructie te oefenen.

Alle voorbereidingen lopen op rolletjes en we gaan er een mooie rit van maken, met een aantal mooie kaartleessystemen en een hele mooie omgeving.

Tot 19 november!