Per Eklund Trofee – tussenstand

Zoals elk jaar zullen we ook nu na afloop van de Viking niet alleen de dagprijzen uitreiken voor de beste equipes en het beste team in de Viking, maar ook de Per Eklund Wisseltrofee voor de equipe die in 2016 over onze SHRT-evenementen (KLK1, SVC, KLK 2 en Viking) het beste heeft gepresteerd. Bijgaand de stand voor deze trofee, bijgewerkt tot en met KLK 2 2016. Zoals jullie kunnen zien, is het zeker nog geen uitgemaakte zaak en zijn er nog diverse kanshebbers!
Om een kans te maken is het sowieso van belang om mee te doen aan de Viking, want daar worden de laatste en meest cruciale punten van dit jaar uitgedeeld.

Gelukkig zijn er nog veel meer goede redenen om deel te nemen aan de Viking, dus ook als je nu nog niet in de top van het Per Eklunnd klassement staat, nodigen we je van harte uit om gewoon in te schrijven en lekker mee te doen!

Tot Viking!

pijlen-pdf-lang