De SVC begint vorm te krijgen! En wordt anders dan anders!

Hoogste tijd voor wat meer informatie over de Saab Voorjaars Challenge. De komende weken zullen we jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.. Bij deze wat eerste tipjes van de sluier:

We hadden al laten weten dat we de uitkomst van de on-line enquete serieus nemen en daarom aan de Zuidkant van de Veluwe neerstrijken voor de SVC.
Hoogste tijd om wat meer details prijs te geven…

De Lunterse BoerAls uitvalsbasis keren wij terug op een vertrouwd en daarmee beproefd adres: De Lunterse Boer in Lunteren, waardoor we meteen midden in het bos zitten! Dat is dan wel meteen het enige herkenbare en voorspelbare aan deze SVC…
We gaan namelijk een aantal zaken wat anders aanpakken dan jullie van ons gewend zijn…

In plaats van een aantal wat langere kaartleestrajecten, zullen we in de basis een (overigens schitterende!) route neerzetten op basis van bol-pijl… Voordat jullie nu gaan denken dat het een “makkie” wordt: naast deze “basisroute” gaan we diverse specials opzetten, waarbij we jullie gaan verrassen met bijzondere kaartleessystemen! Dat wordt dus stevig aan de bak en de hersens laten kraken! Verder blijft ook een bol-pijl uiteraard altijd goed opletten en is dat de ideale basis voor een leuke regularity!
We zijn de details nu verder aan het uitwerken en zullen jullie de komende weken meenemen in de voortgang (en steeds wat meer onthullen).
Het reglement zal tijdig gepubliceerd worden om jullie vast een kijkje te geven in de kaartleessystemen die we voor jullie in petto hebben en 28 februari gaat het SHRT-bestuur de rit narijden, wat zeker aanleiding zal zijn voor een verslag. Hou de site dus goed in de gaten, blijf op de hoogte en schrijf je in!

Aan het organisatieteam en de vrijwilligers veranderen we niets, dus jullie mogen blijven rekenen op de vertrouwde gezichten, goede organisatie en een forse dosis gezelligheid!