Per Eklund Trofee – tussenstand

Zoals bekend houden wij een “onderling klassement” bij voor de Saab-ritten. Bij beide KLK’s, de SVC en de Viking zijn punten te verdienen en na afloop van de Viking reiken we de Per Eklund trofee uit! Vorig jaar is deze gewonnen door Joost van der Klashorst en Peter Lutgendorf..

Uiteraard hebben we de stand na de SVC opgemaakt en bij deze publiceren we dan ook vol trots de tussenstand!

De SHRT-equipes staan wel vermeld (dan kunnen we tenminste lekker vergelijken), maar doen niet echt mee, omdat het SHRT zijn eigen bokaal kent, namelijk de Stiq Blomquist Cup. Hiervoor kijken we naar de beste prestaties van SHRT-equipes in allerlei historische ritten en dus niet alleen naar de eigen ritten van het SHRT.

Kijk snel hoe je je er voor staat en hou de inschrijvingen voor de KLK 2 en Viking in de gaten (beiden verwacht rond begin juli), want om hoog te eindigen, helpt het in ieder geval als je alle ritten mee doet!