Viking 2013 – Reglement

Uit de kaartleessystemenpoll is een duidelijke voorkeur naar voren gekomen voor BARIL en Grensbenadering, op enige afstand gevolgd door Pijlen kortste & Punten één-na-kortste route, Vakken langste route, Bol-pijl (voorkeur Toerklasse) en Visgraat (voorkeur Sportklasse) genoemd.

We hebben de 51e Viking zó ingericht dat we maximaal tegemoetkomen aan de deelnemerswensen: we rijden 3 lussen en daarin komen ALLE bovengenoemde systemen aan de orde! De regularity zal voor beide klassen zijn: door de Sportklasse met systeem Visgraat en voor de Toerklasse met systeem Bol-pijl.

Ingetekende Lijn met barricades (BARIL) en Grensbenadering zal in 2 trajecten het te rijden systeem zijn, Pijlen kortste & Punten één-na-kortste route en Vakken langste route in 1 traject. Dat laatste systeem wordt weinig gebruikt en daarom zal binnenkort een voorbeeld ervan op de site geplaatst worden, zodat u zich alvast een beeld kunt vormen van waar het om gaat!

Alle verdere bijzonderheden zijn terug te vinden in het Reglement Viking 2013.

Lees hem goed door en zorg er uiteraard voor dat u zaterdag 9 november een exemplaar meeneemt. Het reglement zal niet door ons worden verstrekt.