KLK 2 en Viking 2013

Ook al leek het na de zeer geslaagde Saab Voorjaars Challenge even wat rustig aan het SHRT-front, we hebben niet stil gezeten en zijn druk bezig om ook voor de tweede helft van dit jaar weer 2 topevenementen voor jullie neer te zetten.

KLK 2
Op 7 september staat KLK 2 gepland, hiervoor hebben we ons wederom weten te verzekeren van de inzet van Rutger Kwant, die ons met zijn instructie in de ochtend en een oefenrit in de middag weer voor allerlei onverwachte situaties zal plaatsen. Net als bij KLK 1 zullen we de instructie voor de beginners en gevorderde rijders splitsen, waardoor laatstgenoemde iets later kunnen aanschuiven. We zijn wederom te gast bij Saab Service Deventer (net als in september 2012)

Viking 2013
Op 9 november hebben we de 51e Viking voor jullie in petto.
We keren terug naar het inmiddels bekende concept van een een-daagse rally, die rond de middag start en rond middernacht iedereen weer moe en voldaan huiswaarts laat keren.
Ons 2-daags evenement van vorig jaar was erg geslaagd maar die variant houden we achter de hand voor “special editions”. Joep Wanders (als uitzetter bekend bij jullie als Saab-rijders, maar ook breder door de jarenlange inzet en organisatie van de ABC-rally, inmiddels 2x uitzetter van de Tulpenrally en als controleur verbonden aan de SLS) staat garant voor een mooie rit waarbij je wel goed moet blijven opletten! We hebben dit keer de mooie Achterhoek als rallygebied en zullen Hotel Bon’Aparte in Lochem als thuisbasis gebruiken.
Zoals jullie van ons gewend zijn is KLK 2 de ideale opwarmer voor de Viking, zonder dat we systemen of routes 1 op 1 zullen hergebruiken.

Vanaf 1 juli gaat de inschrijving voor beide evenementen open op onze website. Dus hou die in de gaten en schrijf je snel in!