Saab Voorjaars Challenge 2013:
tipje van de sluier.

Het volgende voorproefje van onze uitzetter wilden we jullie niet ontzeggen.

De SAAB Voorjaars Challenge 2013 die op zondag 17 maart a.s. verreden wordt speelt zich geheel af in de gemeente Ede. Ede is een van de grootste gemeenten van Nederland (qua oppervlak), is prachtig van natuur en bezaaid met mooie weggetjes. We starten, lunchen en finishen bij het idyllisch gelegen restaurant “De Lunterse Boer” in de bossen bij Lunteren.

  • U krijgt 4 trajecten voorgeschoteld, ’s ochtends 2 en ’s middags 2.
  • Per traject een kaartleessysteem: de bekende systemen Pijlen kortste route, Grensbenadering en Ingetekende lijn met barricades (BARIL) en het wat minder bekende Kompaspunten. Een leuk systeem waarbij een aantal punten op de kaart staat ingetekend die u in nummervolgorde moet aandoen. Bij elk punt staat een windrichting vermeld, de richting waarin u dient te rijden als u het punt benadert. Een punt mag meerdere malen aangedaan worden, maar alléén rijdend in de richting die bij het punt staat aangegeven.

Oftewel… naast het normale zitten er in de Saab Voorjaars Challenge ook weer nieuwe uitdagingen.

Zie dit alvast als een tipje van de sluier!