Versterking SHRT bestuur

Met veel plezier kunnen we jullie laten weten dat we blij zijn met de versterking die we als bestuur hebben gekregen.

Els Weiler komt ons bestuur versterken als voorzitter en team captain en
Esther Visser zal het bestuur ondersteunen als evenementencoördinator

We willen een bestuur houden met een oneven aantal leden, zodat we bij meningsverschillen niet in een patstelling komen te staan. Daarom zal Esther geen officiële bestuurszetel innemen. Vanwege het grote belang van evenementen dit jaar, met onze bijzondere 50e Viking, kunnen we de ervaring van Esther goed gebruiken bij de organisatie. Daarom zijn we blij met haar extra steun.

De komende weken zullen beide dames worden ingewerkt en worden de zaken overgedragen. Praktische veranderingen zullen we daarom later doorgeven. We hopen dat jullie net zo blij zijn met de versterking als wij en we gaan er een mooi rallyjaar, met een 50e Viking, van maken!
Heb je de komende weken nog vragen hierover, richt je dan tot Caroline op onderstaande gegevens.

Veel rallyplezier en -succes!