BDNL CUP 2011

De BDNL Cup is ruim twee jaar geleden van stal gehaald en afgestofd. In de jaren 60 en 70 was deze Cup fel begeerd door onze zuider- en oosterburen en natuurlijk onze vaderlandse rallyrijders.

Vier van de zeven voor de BDNL Cup meetellende rally’s, de Belgische Ronde door Vlaanderen, de Duitse Saar-Lor-Lux Classique, de eveneens Duitse Göttinger Gänseliesel en de Belgische Ardennen Classic zijn reeds verreden. Ons bloedeigen SHRT equipe Peter Haaima en Piet van Leusden staan op een geweldig mooie derde en vierde plaats met 262 punten. De nummers één en twee, de Duister Jörg Pöhlemann die met de Nederlander Jan Voskuil rijdt, hebben 324 punten. Zowel rijder als navigator tellen beiden apart mee voor de telling in de BDNL Cup.

Het wordt dus echt spannend voor Peter Haaima en Piet van Leusden met nog drie rally’s te gaan. In Belgische Westhoek rally, de Nederlandse Limburgia Tropheaum en Star rally zullen ze dan ook eer hoog moeten eindigen. Maar dat is de ‘heren’ wel toevertrouwd.

Van onze kant: ‘Peter en Piet..veel succes gewenst’

Ad van Beurden
voorzitter/team captain SHRT