Prodriverally

Daverend succes voor het SHRT in de 1e Prodriverally

Op zaterdag 13 augustus werd de eerste Prodriverally gereden. Een rally grotendeels georganiseerd door Paul en Mark Maaskant. Jaques Limpers tekende voor het kaartleesgedeelte en Micheal Koen was verantwoordelijk voor de zes klassementsproeven op het Politiecircuit en op het RDW testterrein. Het aantal deelnemers was voor deze bijzonder goed georganiseerde rally erg teleurstellend. Slecht 18 deelnemers in de sportklasse en 12 in de toerklasse. Wellicht was de datum, zo midden in de vakantietijd, en het relatief hoge inschrijfgeld daar debet aan.

Het SHRT had drie equipes in de strijd en wel Esther Smit en Caroline de Greeff die bij deze gelegenheid reden in de ex Haaima 96 V4 rally, Reint Jan en Rik van Lochem met hun smetteloos witte 96 V4 rally en Peter Haaima en Piet van Leusden met de inmiddels beruchte en razendsnelle 99EMS rally.

De SHRTers deden het meer dan bijzonder goed. Reint Jan en Rik van Lochem werden 1e in de toerklasse en Esther Smit met Caroline de Greeff 5e in dezelfde klasse. Peter Haaima en Piet van Leusden eisten de 5e plaats op in de sportklasse, wat een prestatie van formaat was gezien de kannonnen die zij achter zich lieten.
Alle deelnemende SHRTers gefeliciteerd!

Ad van Beurden
Voorzitter/Team Captain SHRT