Van der Valk Hotel Cuijk-NijmegenVoor het zevende jaar op rij organiseert het Saab Historic Rally Team (SHRT) de Saab Voorjaars Challenge voor Saab Club Nederland en alle Saab rijders.
Op zondag 9 april zal de rit verreden worden. Als rallygebied is dit jaar gekozen voor “De Peel”.

De Saab Voorjaars Challenge start bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen – Raamweg 10, 5431 NH Cuijk, waar ook de lunch en finish plaats zullen vinden.

Net als bij de Viking en eerdere SVC’s staat Joep Wanders weer garant voor een spannende en afwisselende rit. Er wordt gereden in een toerklasse, voor beginnende equipes en een sportklasse voor de meer ervaren rijders en navigatoren.

We zijn inmiddels weer een stukje verder met de voorbereidingen voor de Saab Voorjaars Challenge en kunnen al weer een tipje van de sluier oplichten.
Zoals aangegeven starten, lunchen en finishen we bij Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. U bent daar welkom vanaf 08.45 uur en de eerste deelnemer gaat om 9.31 uur van start. Rond 17.30 uur hebben we de prijsuitreiking achter de rug en kan iedereen weer moe maar voldaan huiswaarts.

Vanuit Cuijk zullen er 2 lussen gereden worden door de mooie Brabantse omgeving . Hierbij zullen we jullie diverse systemen voor schotelen: Bol-pijl, Grensbenadering, BARIL en Pijlen kortste route met Kleurenbeperkingen. Dit gaat meer dan voldoende uitdaging bieden aan de deelnemers. In het ochtendtraject zal zowel voor de Toer als voor de Sportklasse een Regularity worden opgenomen, dus zorg dat de afstandsmeter en klok goed zijn ingesteld en hou de stopwatch onder handbereik.

Alvast oefenen voor de SVC? Dat kan met deze oefendroogrit.

Kosten en inschrijving
De kosten voor de Saab Voorjaars Challenge bedragen voor leden van SCN € 95,- per equipe.
Voor niet-SCN-leden bedraagt het inschrijfgeld € 110,- per equipe.

Na ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld op bankrekening NL35INGB0004628424 t.n.v. Stichting Saab Historic Rally Team te Wijchen o.v.v. SVC 2017 is uw inschrijving definitief.

Overige informatie
Lees hier de volledige deelnamevoorwaarden voor de Saab Voorjaars Challenge 2017.

Lees hier het reglement voor de Saab Voorjaars Challenge 2017.

Deze Saab Voorjaars Challenge telt (net als de beide KLK’s en de Viking) mee voor de Per Eklund trofee.

We zien uw graag op 9 april.

 

KLK 1 – 18 maart 2017

Voor wie eerst nog even wil oefenen en extra goed voorbereid aan de start willen verschijnen; de inschrijving voor de KLK1 op 18 maart 2017 is nog steeds geopend! Rutger Kwant verzorgt aldaar een combinatie van instructie en een oefenrit.

Alle info: www.saabhistoricrallyteam.nl/klk/